makanan

Anda peminat Taco Bell? Nikmati Taco Percuma Pada 3 & 4 Oktober Sempena Sambutan National Taco Day!

13
SHARES

Sempena sambutan National Taco Day tahun 2022, kesemua restoran Taco Bell Malaysia menawarkan taco secara percuma.

Oleh itu, jangan lepaskan peluang ini ajak rakan-rakan dan ahli keluarga mengunjungi restoran Taco Bell yang berdekatan kerana anda juga boleh menikmati pelbagai diskaun eksklusif yang lain.

Belanja RM 20 & tebus Crunchy Taco secara PERCUMA!

Bagi anda yang suka makan Taco Bell, inilah promosi yang anda semua tak boleh lepaskan! Bukan senang Taco Bell nak belanja taco secara percuma.

Apa yang perlu anda lakukan adalah berbelanja RM20 dimana-mana restoran Taco Bell di seluruh Malaysia dan tebus Crunchy Taco PERCUMA daripada mereka. Kalau masa order tu tak cukup RM20, takpe… tambah je order je lagi sampai cukup!

Namun begitu, pastikan anda claim dahulu baucar Crunchy Taco PERCUMA dekat SINI.

Andai kata anda tak ada atau tak cukup cash, jangan risau… bayar je guna kad debit, kad kredit, atau scan je kod QR. Di Taco Bell semua jenis bayaran yang min sebut ni diterima.

**Tertakluk kepada terma & syarat
**Sementara stok masih ada

Meriahkan lagi sambutan National Taco Day 2022 dengan menyertai permainan tagging terbesar anjuran Taco Bell!

 

Selain itu, pastikan anda sertai taco tagging game yang terbesar pernah dianjurkan oleh pihak Taco Bell untuk memeriahkan lagi sambutan National Taco Day. Caranya mudah, anda isi maklumat anda di https://tacotag.tacobell.com.my

Jangan lupa untuk tag rakan-rakan, ahli keluarga, haiwan peliharaan dan diri anda sendiri pada video pelancaran National Taco Day di Facebook Taco Bell dan cipta keseronokan bersama-bersama dalam permainan tagging terbesar anjuran Taco Bell.

Buat penggemar taco diluar sana, jangan lepaskan peluang untuk menikmati taco percuma di Taco Bell pada 3 & 4 Oktober ini sempena National Taco Day.

Nak tahu maklumat lanjut mengenai National Taco Day, Taco Bell? Klik link media sosial mereka yang min pin dekat bawah!

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×