Cantik

4 Promosi Terhebat Roadshow Poh Kong Di Aeon Melaka, Yang Last Tu Confirm Anak Anda Suka

6.7K
SHARES

Barang kemas kini menjadi pilihan oleh ramai lelaki sebagai hadiah untuk isteri atau ibu mereka. Antara yang popular ialah cincin, gelang, dan rantai. Dah sedia maklum, salah satu perhiasan bagi seorang wanita adalah barang kemas. ?

Kalau anda menetap di Melaka, pasti anda tak mahu lepaskan peluang ke roadshow yang akan dibuat tak lama lagi. Biasanya kalau roadshow dibuat, ada promosi menarik juga. Sebab tu wajib pergi! ? Tapi, roadshow apa agaknya?

Jom meriahkan Roadshow Poh Kong di Aeon Bandaraya Melaka

Berita paling best untuk orang Melaka! Tak lama lagi Roadshow Poh Kong akan dibuat di Aeon Bandaraya Melaka bermula 9 Oktober 2018 hingga 14 Oktober 2018. Pergi ramai-ramai, barulah meriah! ? ?

Roadshow Poh Kong ni mesti buat anda tergoda nak beli. Barang kemas, perempuan mesti suka punya. Bagi lelaki, jangan lupa bawa isteri atau ibu anda sekali ya. Sini kami nak kongsikan 4 promosi menarik di Roadshow Poh Kong yang hebat ni.

1. Boleh dapat baucar wang tunai RM200 secara percuma!

Siapa akan cakap ‘tidak’ untuk baucar wang tunai? Jika buat pembelian Barang Kemas Berlian dan Permata sebanyak RM2,000 dan ke atas di Roadshow Poh Kong, boleh dapat baucar wang tunai RM200 secara percuma! Syoknya! ?

*Tertakluk pada terma dan syarat

2. Siapa yang tak nak hadiah eksklusif dari Poh Kong?

Bukan senang nak dapat hadiah. Sebab tu kena pergi Roadshow Poh Kong ni. Jika buat pembelian Barang Kemas Berlian dan Permata sebanyak RM1,000 dan ke atas, boleh dapat hadiah eksklusif daripada Poh Kong. Serius hadiah menarik!

*Sementara stok masih ada, kena cepat okay?

3. Tawaran harga menarik bermula RM99 sahaja

Paling menarik! Barang kemas di Roadshow Poh Kong akan ditawarkan dengan harga hebat bermula RM99. Harga ditawarkan pun dah terlajak murah. Tak boleh jadi ni. Rasanya boleh pujuk suami belikan satu nanti? ? Mesti boleh punya!

4. Payung mickey mouse yang limited edition, sangat comel untuk anak-anak

Kami paling tertarik dengan hadiah yang Poh Kong nak bagi ni. Anda hanya perlu buat pembelian mana-mana Barang Kemas Karakter Standard Disney, dah boleh dapat payung mickey mouse yang limited edition. Anak-anak mesti suka. Comel sangat!

*Sementara stok masih ada

Perempuan memang pantang kalau nampak barang kemas. Kalau nak datang ke Roadshow Poh Kong, kami cadangkan anda pakat dengan keluarga dan kawan-kawan. Boleh dapatkan semua promosi hebat semasa roadshow nanti. Fuh! ?

Nah info untuk roadshow ni. Jangan lupa screenshot dan share kat suami masing-masing. Hehe. ?

Acara: Roadshow Poh Kong
Tarikh: 9 Oktober 2018 hingga 14 Oktober 2018
Tempat: Aeon Bandaraya Melaka
Waze: https://bit.ly/2RmgMJM

Jangan lupa kosongkan jadual anda pada tarikh tu. Kalau tak nak terlepas, pergilah awal. Sebab stok pun terhad. ?? Kena cepat! Untuk info lebih lanjut tentang Poh Kong, boleh klik sini ya.

Jom pergi meriahkan Roadshow Poh Kong. Orang Melaka jangan lupa singgah ya. Melaka mesti heboh nanti! ?

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×