Famili

Wow! KL Fashion Week Kembali Lagi.. Kali ini Lebih Mantap & Hebat Bersama Vivo V5Plus Smartphone Selfie Anda!❤

14
SHARES

KL Fashion week 2017 dah makin hampirlah… Terujanya admin! Inilah hasil kerjasama diantara Vivo V5Plus, smartphone mesra selfie & Penganjur KL Fashion week, andrewmodels.

Bakal mengetengahkan pelbagai rekaan ready to wear, KL Fashion Week kali ini dilihat lebih meletop kerana bukan sahaja mengetengahkan pakaian sebagai lifestyle tetapi turut memperkenalkan smartphone sebagai satu aksesori pelengkap kepada sesuatu gaya pilihan anda.

VIVO V5PLUS PELENGKAP GAYA KL FASHION WEEK 2017!

Sesi briefing bersama para model mengenai penggayaan pakaian dan juga smartphone Vivo V5Plus pada sidang media KL Fashion Week 2017.

Bersempena dengan KL Fashion Week 2017 kali ini, pelbagai Fesyen yang ranggi dan stylo bakal di gayakan.. Orang kata, simple je tapi cukup memukau. Jadi memang sesuai sangat la jika dipadankan dengan Vivo V5Plus dengan rekaan ringkas tetapi menawan lengkap dengan kamera hadapan yang awesome. Sound system pun meletop tau! Hebatkan?

Ekslusif dan menawan Vivo V5Plus tawarkan pakej lengkap bagi penggemar smartphone yang mahukan spesifikasi terkini.

Dilengkapi dengan  sound system cystal-clear 24-bit high def audio sistem  dan 4GB RAM serta fun touch 3.0 ternyata  Vivo V5Plus tidak menghampakan peminat-peminat smartphone diluar sana kerana spesifikasinya yang cukup mantap.. Didatangkan  pulak dengan pakej lengkap tidak hairanlah mengapa Vivo V5Plus berjaya menerajui KL fashion Week 2017.

Jadi tak peliklah jika Vivo V5Plus menjadi pelengkap kepada gaya anda kan? Semua dalam 1

TAMPIL GORGEOUS & MENAWAN DALAM FOTO #OOTD ANDA!❤

Vivo V5Plus dengan dual kamera hadapan 20 MP+ 8MP ternyata memberikan satu kelainan dengan effect bokeh atau blur yang hanya boleh dicapai melalui penggunaan DSLR. Tidak Hairanlah jika Vivo V5Plus menjadi pilihan anda sebagai pelengkap gaya seharian.

Mempunyai pilihan warna lembut dan ekslusif, Vivo V5Plus turut dilengkapi dengan ciri-ciri face beauty dan LED front light yang mampu memberikan sentuhan profesional pada setiap selfie anda. Ternyata, Vivo V5Plus berada dalam kelasnya yang tersendiri..

Dato’ Siti Nurhaliza pun tak terlepas daripada menggunakan Vivo V5Plus bagi mendapatkan gambar selfie dan #OOTD terbaik.

Tengoklah sendiri cantik betul gambar Dato Siti kan?  Dengan pencahayaan lembut seakan-akan moonlight, LED front linght Vivo V5Plus nyata memberikan satu persona baru di dalam gambar anda lantas menghasilkan visual yang lebih smooth dan sharp. Maka, terbongkarlah rahsia #OOTD perfect para selebriti dan insta famous diluar sana.

KHAS BUAT ANDA.. CUMA KOMEN & KAMI BERIKAN ANDA TIKET PERCUMA!!

Confirm anda semua teringin nak join dan nak melaram sakan masa malam KL Fashion Week 2017 kan? Jadi tunggu apa lagi kami berikan anda tiga tiket percuma.. Ekslusif di Sirap Limau je tau! Mudah je caranya, cuma komen dan beritahu kami mengapa Vivo V5Plus pasangan terbaik #OOTD anda.

Jadi apa lagi yang anda tunggu.. Jom ramai-ramai serbu KL fashion Week untuk dapatkan update mengenai gaya dan style terkini bagi tahun 2017/2018. Admin pun tak sabar nak jumpa anda disana…

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×