Pilihan Editor

Vivo Ada Promosi! Ini 4 Perkara Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Beli Smartphone Mereka!

173
reads

“Cantik betul gambar kita selfie dekat Redang hari tu kan abang? Tengok ni dapat banyak like dekat Facebook, kata si isteri sambil mencuit si suami! Dah nama pun guna smartphone Vivo sayang oi! Memang cantiklah gambar awak tu…” Begitulah ragam sepasang suami isteri yang baru sahaja balik dari berbulan madu.

PROMOSI TAHUN BARU! YEAY!

Tapi disebalik kerenah pasangan suami isteri tersebut, apa yang anda perlu tahu ialah Vivo merupakan peneraju kepada selfie & wefie terbaik dunia terutamanya Vivo V5s, Vivo V7 dan V7+. Memiliki ciri-ciri yang unik dan tersendiri Vivo ada buat promo sempena Hari Natal dan sambutan tahun baru nanti.

HARGA SERENDAH RM 999! EXTRA WARANTI LAGI…

Kini dengan harga serendah RM 999 Smartphone Vivo boleh menjadi milik anda. Tambahan pulak bila anda shopping dengan LAZADA dapat extra waranti selama 6 bulan tanpa sebarang bayaran tambahan. Bestkan? Kalau tak percaya jom klik dan tgk sendiri dekat sini.

BOLEH MENANG TIKET PIALA DUNIA…

Nampak tak? Memang tawaran kali ni awesome. Bukan sahaja dapat diskaun bila beli smartphone Vivo tapi anda juga berpeluang untuk menang tiket bagi menonton Piala Dunia 2018. Ye la! Vivo merupakan penaja rasmi Piala Dunia tau? Hebatkan mereka!

24 MEGAPIKSEL! POWER…

Dikenali sebagai peneraju kepada perkembangan kamera smartphone, Vivo menampilkan kamera hadapan 24 megapiksel. Penghasilan cahaya lembut melalui flash light mereka juga menjadi satu nilai tambah bagi gambar selfie dan wefie yang menarik dan cukup menawan.

Jadi apa lagi yang anda tunggu? Tengah ada promosi kot… Untuk maklumat lanjut anda boleh terus ke website Vivo untuk dapatkan lebih detail dan rasai sendiri betapa bermaknanya sambutan Hari Natal dan tahun baru apabila smartphone Vivo menjadi hadiah buat insan tersayang.

 

Yang Popular

To Top