Famili

Sentral Bazar Kini Dengan Pelbagai Jenis Aktiviti Untuk Anda Sekeluarga. Sangat Exciting!

2.2K
reads

Bulan puasa ni, memang sangat lesu pada siang hari betul tak? Nak keluar pun malas, nak pergi mana-mana pun rasa macam letih je. Kalau boleh nak duduk rumah berehat sampai waktu berbuka baru keluar untuk menikmati juadah berbuka puasa.

Tapi jangan risau, pada 17 Jun sehingga 24 Jun nanti, anda semua boleh ramai-ramai bawak mak, ayah, adik, anak saudara dan keluarga untuk pergi Ramadah Festival yang sememangnya happening untuk seisi keluarga!

Ramadan Festival di Sentral Bazar, Nilai 3

Pelbagai jenis aktiviti bakal diadakan seperti barangan raya yang sangat berkualiti pun ada dijual. Korang boleh shopping sambil have fun di Ramadan Fest, Sentral Bazar ni. Mesti puas hati! Lepas sehari duduk rumah, apa kata kita keluar untuk menikmati suasana Ramadan Fest ni kan.

Antara aktiviti happening yang bakal diadakan

Antara aktiviti yang bakal diadakan adalah Game Stall yang exciting untuk semua termasuklah pertandingan melukis, pertandingan tulisan khat, free ride naik Hoverboard dan sebagainya.

Ada juga jualan amal, harga bermula dari RM 1 tau. Oh ya, aktiviti pentas pun ada. Kalau lapar-lapar lepas berbuka puasa tu, ada juga pelbagai pilihan Food Truck di Ramadan Fest kali ini. Bestnya!

Free ride naik Hoverboard. Hehehe untuk yang belum pernah naik, boleh lah cuba!

Pertandingan melukis untuk si kecil yang datang ke Ramadan Festival ni. Mana tahu boleh menang hadiah menarik.

Pertandingan tulisan Khat pun ada untuk kanak-kanak mahupun yang dewasa. Jom tunjuk skill korang!

Oh ya, bukan je aktiviti menarik yang ada, jualan hangat dengan harga yang rendah dan barangan yang sangat berkualiti juga ada dijual di Sentral Bazar ni nanti!

Jualan Amal Awesome pun ada. Kalau nak beli, harga akan bermula dari RM 1 sahaja tau. Murah kan? Jom ramai-ramai serbu! Dapat pahala sikit di bulan ramadan yang mulia ini.

Jangan lupa untuk sertai Lucky Draw tau. Hadiah yang sangat menarik dan lumayan bakal menanti anda. Nak tahu apa hadiah tu? Ha, pemenang bertuah bakal memenangi x3 unit Hoverboard. Ada juga hadiah sagu hati untuk pemenang yang menyertai Lucky Draw ini iaitu x100 unit Fidget Spinner. Bestnyaaaa!

Untuk sertai Lucky Draw ni, korang kena muat turun aplikasi Sentral Bazar terlebih dahulu dan dapatkan tiket untuk menyertai Lucky Draw. Hoverboard tu kan mahal, kalau dapat FREE memang cun sangat lah. Boleh bawa balik kampung masa rasa nanti!

Jangan risau, Ramadan Festival ni semestinya bakal dimeriahkan oleh Buskers ni! Bermula dari 8 – 12 malam tau. Sambil jalan-jalan, sambil dengan perfomance dari mereka ni. Barulah best!

Ada yang suka bersilat tak? Haa, jangan risau korang juga akan dihiburkan dengan pertandingan silat nanti. Memang happening habis ni. Hampir semua jenis aktiviti yang bakal diadakan.

Meriah habis Ramadan Fest kali ni! Rugi kalau tak pergi tau

Jom ramai-ramai memeriahkan lagi Ramadan Fest kali ini. Memang tak sendu sebab terlalu banyak pilihan makanan, barangan, dan juga aktiviti yang ada. Jangan terlepas ya untuk bawa famili pada 17 sehingga 24 Jun 2017 ni. Sebelum raya ni jomlah bawa famili bersuka-ria dulu. Hehe

Untuk maklumat lanjut mengenai Ramadan Fest kali ini, boleh layari Facebook Sentral Bazar di link di bawah:

Facebook Sentral Bazar

Boleh juga telefon nombor di bawah jika anda ada sebarangan pertanyaan:

?0111-8808868

?0111-8808898

Yang Popular

To Top