Famili

Perhatian! Harga Berpatutan! Township Dengan Rumah 4 Bilik Tidur.. Iringan Bayu Seremban Pasti Mencuri Hati Anda!❤

0
reads

Sekarang bukan mudah nak beli rumah, Ye lah! Banyak benda perlu dipertimbangkan.. Kalau nak beli rumah mesti la nak cari kawasan yang membangun dan lengkap dengan pelbagai fasiliti, macam Kuala Lumpur betul tak? Barulah, mudah urusan seharian macam nak pergi kerja dan ambik anak disekolah.

IRINGAN BAYU PELABURAN MASA DEPAN ANDA!

Khas buat anda semua OSK property kini akan lancarkan fasa pertama projek perbandaran baru di Seremban. Memiliki keluasan 770 ekar, Iringan Bayu dilihat sebagai satu Township yang akan mencorakkan lagi pembangunan yang sedang giat berlaku di Seremban.

Tambahan pula, Seremban dalam proses pembangunan melalui Malaysia Mision Valley (MVV) tau! Ala.. Projek pembangunan bandar metropolitan bertaraf dunia tu.. Hebatkan? Inilah investment terbaik untuk masa depan anda dan keluarga.

 INILAH SEBAB MENGAPA IRINGAN BAYU PILIHAN TERBAIK BUAT ANDA!❤

1. Bebas dari kesibukkan & kesesakkan bandar

Iringan Bayu.. Sesuai dengan nama yang diberikan mengetengahkan konsep township yang mesra alam dan mesra penduduk. Ye lah! Hari-hari bekerja di Kuala Lumpur so, boleh la escape sekejap dari kesibukkan kota dan nikmati kehijauan alam yang cukup menenangkan di sini..

Dilengkapi dengan kawasan tasik seluas 22 ekar dan pocket garden seluas 8.7 ekar, lepas ni bolehlah anda jogging pada hujung minggu atau selepas bekerja.. Nak berkelah pun boleh! Inilah kawasan terbaik untuk anda yang gemar dan cintakan suasana yang nyaman dan tenang. Pemandangan jangan tanyalah.. Amazing habis!!!!

2. Harga awesome untuk rumah 4 bilik tidur & 3 bilik mandi

Dengan keluasan 2023 kaki persegi, rumah 2 tingkat dengan 4 bilik tidur dan 3 bilik mandi ini cukup sesuai bagi mereka yang mempunyai keluarga yang besar atau sederhana. Sebut harga serendah RM 3XX K.. Ruangan besar kot! Berbaloi-baloi! Siap dengan rondaan 24 jam tau! Iringan Bayu direka khas dengan ciri-ciri anti jenayah melalui pembangunan Crime Prevention through Environment Design (CTED)”, dahsyatkan?

3. Banyak kemudahan Transport dan dekat dengan highway..

Bimbang soal kemudahan transport? Janganlah macam tu.. sebenarnya Iringan Bayu dekat sangat dengan KTM Seremban, terminal bas dan teksi. Jadi tak ada masalah lagi kalau soal pengangkutan. Lepastu dekat pulak dengan Highway Seremban-Kuala Lumpur. Jadi jarak bukan lagi satu alasan..  Sebab perjalanan tu dah jadi lebih dekat dan mudah. Walaupun anda bekerja di Kuala Lumpur ada highway ye, jadi cukup senang untuk anda bergerak dari semasa ke semasa.

Selain itu, tak lama lagi Highspeed Railway (HSR) yang menghubungkan Malaysia & Singapura bakal dibuka di Seremban.. Bestnya banyak kemudahan transport! Confirm la lepas ni Seremban akan membangun dengan pesat.. Memang untung sangat kalau anda reserved satu unit rumah dekat sini. Buat investment untuk masa depan.

4. Lengkap dengan pelbagai fasiliti bagi semua peringkat umur dan aktiviti.

Mempunyai pelbagai fasiliti outdoor seperti gim, track jogging, track cycling, taman permainan kanak, kawasan refleksologi dan yoga serta gelanggang futsal memang untung beli satu unit rumah di Iringan Bayu. Bukan apa, petang-petang boleh lah relaks dan beriadah dengan keluarga dan kawan-kawan. Nak berbasikal boleh, nak main futsal boleh, nak beryoga pun boleh. Bestkan?

Bukan itu sahaja pemandangan indah tasik dan pocket garden cukup sesuai bagi anda yang gemar mengambil angin setelah seharian penat bekerja. Confirm hilang penat tu nanti..

LEBIH BANYAK ANDA BELI! LEBIH BANYAK PENJIMATAN! KENAPA? JOM BACA!

Inilah Iringan Bayu, Bandar dengan ciri-ciri keselamatan bertaraf antarabangsa selain, cukup mesra alam dan penduduk.

Disamping itu, anda boleh nikmati penjimatan sehingga RM 5K jika anda merupakan pemilik sedia ada mana-mana OSK Property sebelum ini. Jadi tunggu apa lagi jom singgah ke bilik pameran Iringan Bayu sekarang juga dan buat tempahan anda dengan bayaran cuma serendah  RM 5K sahaja.

Jika anda beli, rakan anda beli, keluarga anda pun beli.. Makin banyak la penjimatan yang anda boleh nikmati. Anda tahu tak dengan hanya recommend rakan atau keluarga anda untuk beli rumah di Iringan Bayu anda turut boleh nikmati diskaun sebanyak  RM 2K bagi unit perumahan anda.

Klik sini untuk maklumat lanjut: http://www.iringanbayu.com.my/

 

Yang Popular

To Top