Hebahan

Neelofa Kini Secara Rasmi Sudah Menjumpai ‘Teman Sempurna’nya Iaitu…

18
SHARES

Nama yang tidak asing lagi dalam industri hiburan tanah air, Neelofa kini secara rasminya diperkenalkan sebagai duta Titan di Malaysia.

Kempen yang bertemakan ‘Lahirnya Detik Kejayaan’ ini bakal mengetengahkan detik-detik kejayaan Neelofa bersama teman sempurnanya iaitu Titan selama setahun.

“Saya begitu teruja dan amat berterima kasih pada Titan kerana memilih saya sebagai duta jenama. Saya memang meminati jenama Titan kerana keunikan rekaanya dalam setiap koleksi. Kini saya mempunyai teman sempurna yang bukan sahaja menunjukkan waktu saya, malah sebagai pelengkap gaya” – Neelofa

Titan menawarkan koleksi jam tangan untuk lelaki dan wanita pada harga mampu milik serta sesuai untuk apa jua gaya- sama ada formal, sukan atau kasual. Antara koleksi Titan yang boleh digayakan adalah:

titan-lelaki

Raga : Diinsipirasikan daripada wanita moden yang mengungguli peranannya dengan penuh keanggunan dan elegan.

Edge : Dihasilkan daripada keluli tahan karat dan kaca kristal nilam – jam Edge memberikan anda pergerakan mantap sehalus 1.15mm. Dikenali sebagai jam kuarza paling nipis di dunia, inovasi ini telah memenangi Anugerah Red Dot Design pada tahun 2013 dan 2014.

Neo : Direka dengan gabungan harmoni stail kontemporari, teknologi dan tahan lasak, koleksi Neo memaparkan gabungan sempurna antara rekaan dan fungsi untuk kedua-dua lelaki dan wanita.

Purple : Rekaan yang lebih berani, koleksi ini lebih menyerlah dengan warna yang pelbagai beserta sentuhan kristal yang menawan.

titan-wanita

Jadi, untuk maklumat lanjut, layari Titan Watch, Instagram Rasmi @titanmalaysia atau ikuti #DetikTitan 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×