Advertorial

Nak Renovate Rumah? Nak Perabot Baharu? Tapi Nak Jimat! Jangan Risau! 88Mall Ada Jawapannya ❤

0
reads

Rumahku syurgaku lah katakan! Mesti ramai yang nak rumah dengan hiasan  SUPERB dan menawan kan? So admin nak share sikit mengenai 88Mall yang tawarkan pelbagai perkhidmatan HEBAT untuk rumah anda  especially,  anda yang nak tukar angin dan nak buat hiasan dalaman baru untuk kediaman anda. Cakap je anda nak ciri kediaman yang bagaimana! 88Mall ada penyelesaiannya.

TAWARAN HEBAT! PRODUK TERUS DARI PEMBEKAL! AWESOME GILA!

Foto kredit: http://www.88mall.my/

Foto kredit: http://www.88mall.my

Menawarkan perkhidmatan pada harga RUNTUH, memang rugi sangat la kalau tak kunjungi sendiri 88Mall. Tambahan pulak bagi mereka yang busy dan tak dapat nak buat window shopping tu. HA! Inilah masanya awak-awak sekalian boleh cuci mata shopping barangan rumah. OPS! Lepas ni makin cantik la rumah kita dengan perkhidmatan 88Mall. LETOP gitu!

WOW! MACAM-MACAM ADA RUPANYA…❤

Dekat 88Mall ni, ada banyak gila company yang tawarkan macam perkhidmatan daripada pemasangan paip, lantai, hiasan dalaman dan kalau anda nak renovate rumah pun boleh. Bukan setakat tu je, nak beli rumah pun boleh survey dekat sini. Bestkan? Semua dihujung jari je! Jadi memang kena kunjungi 88Mall lah kalau nak tengok tawaran-tawaran HEBAT dari ssemasa ke semasa.

3 LANGKAH JE! ANDA DAH BOLEH DAPAT PROMO KOD DISKAUN! LETOP KAN?

Bagi anda yang nak jimat tapi lebih gemar membeli belah secara peribadi. Jangan risau okay? Anda boleh je dapatkan promo kod dari 88mall dan terus boleh dapat diskaun dari pembekal tersebut. Ikuti tiga langkah mudah diatas dan diskaun tersebut akan menjadi milik anda! Memang syok habiskan? Admin pun memang suka sangat dengan cara ni. Well! Dapat la kita tengok barang yang kita nak beli tu depan mata. So tunggu apa lagi.. Jom! Kita GRAB promo Kod untuk lebih penjimatan!

Anda yang berminat nak join komuniti 88Mall dan pasarkan barangan atau perkhidmatan boleh la klik link hello@88home.co untuk berurusan terus dengan pihak 88Mall.

Jadi anda boleh la layari 88Mall.my untuk lebih informasi dan promosi terbaik!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yang Popular

To Top