Famili

Lebih 100 Produk Keperluan Bayi Tersedia Di Satu Sudut Istimewa Jika Anda Membeli Belah Di Giant. Mudah Kan?

23.4K
reads

Siapa je tak suka shopping, betul tak? Sebut je pasal sale atau barangan yang ada jualan hebat, mesti semua orang berebut. Maklumlah, barangan di Malaysia ni makin mahal, kos sara hidup pun makin tinggi. Inilah masanya untuk bijak dalam berbelanja.

Oh ya, kalau korang nak tahu, baru-baru ni pada 8 Ogos 2017, Giant Malaysia telah melancarkan kempen LOL (Lock-On-Low). Kempen ini adalah promosi yang akan dijalankan bermula 1 Ogos 2017 sehingga hujung tahun ini di setiap cawangan Giant sebanyak 123 outlet seluruh Malaysia termasuk di Sabah dan Sarawak.

Promosi Giant LOL ini juga akan menjual sebanyak 500 best-selling items pada harga yang rendah. Memang kalau pergi tempat lain, takkan dapat harga yang sama melainkan korang membeli belah di Giant sahaja. Special price beb!

Promosi ini juga diadakan untuk mengurangkan lagi kos berbelanja memandangkan semua barangan pun dah naik harga sekarang kan? Nak berbelanja pun teragak-agak sebab tak nak terlebih budget. Huhu

Sudut yang bakal menggembirakan para ibu dan anak. Yay! BABY WORLD!

Ramai ibu bapa yang mungkin susah untuk dapatkan barangan keperluan anak-anak dengan harga yang rendah. Kali ini memang gempak gila! Tak perlu susah-susah nak cari barangan di merata tempat dah. Mereka telah menyediakan sudut istimewa iaitu Baby World untuk korang cari barangan yang diperlukan. Inilah masanya untuk korang borong sementara harga masih rendah!

Bermula dari lampin bayi, tisu basah, pakaian, susu formula dan sebagainya. Semua itu boleh didapati di sudut barangan bayi dan kanak-kanak, hanya di Giant ye! Para ibu tak perlu susah-susah untuk pusing jauh-jauh, pergi je satu sudut tu, terus akan jumpa barangan bayi yang diperlukan. Memang tak rugi kalau beli banyak, sebab harga memang rendah!

Bukan itu sahaja, kalau korang nak tahu ada melebihi 100 pusat barangan bayi yang terletak di seluruh Malaysia tau. Promosi harga rendah sehingga hujung tahun ini akan ada di setiap outlet Giant di seluruh negeri termasuk Sabah dan Sarawak. Best sangat ni! Jangan terlepas tau, boleh shopping bila-bila masa bermula hari ini sehingga hujung tahun 2017. YAAAY!!

Ini antara jenama susu formula yang dijual dengan harga yang rendah dan akan kekal sehingga hujung tahun. Yay!

  • Dugro
  • Dutch Lady
  • Lactokid
  • Fernleaf
  • Sustagen
  • Anmum
  • Enfamama
  • Nankid Optipro
  • Friso Gold
  • Pedisure
  • Isomil Plus
  • Similac Gain
  • Enfagrow
  • Mamil dan banyak lagi!

Pelbagai jenis pilihan bakal disediakan! Promosi kali ini memang terbaik dan harga yang sangat berbaloi dan pastinya sangat menjimatkan!

Seperti yang kita tahu, Giant Hypermarket memang menawarkan harga rendah dan hebat setiap hari untuk barangan runcit, barangan hasil segar, produk rumah, keperluan bayi dan sebagainya. Sebab tu lah bila korang berkunjung ke Giant di mana-mana lokasi di Malaysia ni, memang selalu penuh dengan orang yang membeli-belah.

Kempen Giant LOL ini menperkenalkan lebih daripada 500 jenis produk dengan harga yang rendah. Wohoo! Harga rendah dan kempen ini akan kekal sehingga hujung tahun. Yayy!

Untuk maklumat lebih lanjut tentang Promosi Giant LOL ini, boleh klik di link ini! Apa tunggu lagi uols, HAPPY SHOPPING!!!

Yang Popular

To Top