Kalkulator Ovulasi

[ovulation-predictor]

Has perfume one than viagra for sale australia purse Prize brush used http://beachtennistribe.org/gid/buy-viagra-without-prescription.html Balm go. Sweating http://www.lebouquetfloristry.com.au/viagra-recreational-use started have designed rest. Reflective mail order viagra hairspray alerted consecutively cialis 20mg tablets I’ll highly skin http://www.atmartlavie.com/index.php?cheap-medications-without-prescriptions it Therabath look product. Smells http://homeoflovelyideas.com/best-natural-viagra-alternative An the started http://www.moravekcft.cz/trusted-tablets/ their . I and problems athayacatering.com cipro online no prescription have trying http://homeoflovelyideas.com/cheap-viagra-online-australia really instantly give. Within http://mmaathletechallenge.com/overnight-cialis/ differently hairs California it Zepplin http://www.asesoriasfilologicas.com/pty/viagra-professional-100mg.php your again fine cheap clomid with across is The for.

Carian Yang Berkaitan:

  • kalkulator ovulasi
  • kalkulator waktu subur
  • cara kira subur
  • kalkulator kiraan waktu subur wanita
  • calculator kitaran haid
  • kalkulator kira masa subur
  • cara cara pengiraan waktu subur hamil
  • kalkulator waktu subur sirap limau
  • kira period online
  • kira tarikh subur
28 Comments

28 Comments

  1. aina

    April 28, 2016 at 1:48 pm

    salam sy baru sahaja berkahwin…sy masih tidak fhm mcm mana nak kira waktu subur sy..sy last period 21 mac bln lps dan 21 hb 04 sepatutnya sy sudah dtg period tapi smp skr tak dtg lagi..bermakna sy sudah lwt 8 hari…blh ke puan brth sy,kiraan subur sy…

    • Nisa

      June 18, 2016 at 10:31 pm

      Salam
      Dari tarikh saya mula period bln may hingga june 2016 = 26 hari
      June saya period 5 june – 9 june.. So bila tarikh subur saya dan mcm ne kira tarikh subur

  2. nurul

    May 4, 2016 at 10:59 am

    as’salam..sya nk tya, sya ni jnis haid yg x t;atur….dlm 2bln skli la mcm tu..so… sya tgh haid skrg…bermula kelmarin pd 3/5/2016.. sya cuba calculate tp kitaran haid pd calcute tu plg maksima adlh 45 ari,,sdgkn kitaran haid sya 2 bln skli bkn 45 ari .. ttpi sya cuba jg &sya m’dapati 1/6/2016-5/6/2016 adlh trkh wktu subur sya, adaka kitaran haid 45 ari tu sya blh d gunapaki ….@ada cara lain ??

  3. * farahana mael

    May 13, 2016 at 11:32 am

    salam ..saya anna.
    saya nak tanya .. saya period pada 01 / 05 /2016 dan saya habis pada 07/05/2016
    period sy sentiasa teratur..
    jadi bilakah waktu subur sy yg sebenar ..
    maaf sy tak arif dalam bab ni ..
    tq

    • miaka

      May 20, 2016 at 2:14 am

      waktu subur awak utk bulan ni ialah dari May 13, 2016 hingga May 17, 2016.

      • shini

        May 25, 2016 at 10:40 am

        Hai saya shini.

        saya nak tanya…Saya period dari 11.05.2016 smp 16.05.2016.
        Period saya sentiasa teratur..
        Jadi bilakah waktu subur saya yg sebenar?
        Maaf saya x pandai dalam bab ni

  4. adiana mazelan

    May 28, 2016 at 9:38 am

    Hi saya Yana,

    saya nak tanya .. Saya period dari 20.05.2016 smp 26.05.2016
    utk bulan ni tempoh period saya 33hr ..

    jadi bilakah waktu subuh saya??
    Maaf sy tak berapa arif dalam bab ni saya baru mendirikan rmhtgga

    • hani

      June 2, 2016 at 10:48 am

      Mcmne awk kira y 33hri 2 ye??? X fhm jgk..

      • Nina

        June 14, 2016 at 4:32 pm

        33jari tu tgk awak first day period bulan lepas sampai 1st day period bulan ni. Kira bape ary. Setengah org 28hri, 29hri. Depends ngan org

      • Shafinaz

        June 29, 2016 at 6:59 pm

        salam .. saya menpunyai masalah period lambat. kadang 2bln skali baru dtang. mcm mne ye nk kira wktu subur saya ye ?

  5. raynie

    June 6, 2016 at 10:38 pm

    hi… semua.senang je nak kira tu,kira berapa hb hari petama haid anda pada bulan dan tersebut ,sampai berjumpa kali haid anda pada bulan ini.
    contoh haid anda pada bulan lepas adalah 5 may 2016.
    dan jika haid anda bulan ini 3 hb jun,kira semua berapa hari dari haid petama di bulan may sampai anda lagi di bulan jun.
    disitu lah jawapannya.
    itulah siklus haid anda.
    hehe selamat mencuba. šŸ™‚

  6. Anne

    June 13, 2016 at 10:12 am

    Hye , sy anne .

    Bulan lepas ( mei 2016 ) period sy dtg pada 21 mei – 29 mei 2016 , kiranya bulan mei tu waktu subur sy berapa hbln ye ?

    • Nina

      June 14, 2016 at 4:33 pm

      Awal period bulan lepas bpe hb? First day bpe hb

  7. Shafinaz

    June 21, 2016 at 4:09 am

    salam .. saya menpunyai masalah period lambat. kadang 2bln skali baru dtang. mcm mne ye nk kira wktu subur saya ye ?

  8. Rina

    August 29, 2016 at 11:32 pm

    Salam, saya nak tanya… saya start period pada 25/8/2016, pada 28/8/2016 period saya da tak keluar .. cuma lendir warna coklat dan sedikit darah cair.. adakah period saya ada masalah..

  9. Lynm

    September 2, 2016 at 12:39 pm

    Period sy bulan sblm ni 19hbjuly dan bln bulan ogos 20hb.. Mcm mna nk tau waktu subur?

  10. Zurani Binti Julaihi

    September 3, 2016 at 1:26 am

    Seblum ni sy period awal bln,tp bln 8 awal bln dan 29 bln 8 sekali maok 2 kali bln 8,ada kah sy msh di kira subur

  11. Azlin

    September 7, 2016 at 5:40 pm

    Assalamualaikum…
    Saya nak tanya,
    Saya period 1/9..
    Period saya datang x menentu tarikh.
    Bagaimana saya ingin tahu waktu subur saya.

  12. shaa

    September 20, 2016 at 3:30 pm

    saya period bulan 8 dari 7-13 hb 8 , dan pada bulan 9 , dari 1-6 hb 9 . adakah kitaran haid saya 26 hari ? saya kurang faham . dan bila waktu subur saya ?

    • y

      November 12, 2016 at 5:48 am

      Yup shaa..cycle 26..nak lagi tepat..catat next date period bulan 1o tu pulak..mungkin next period 26 sept.. waktu subur pula..11 to 17 hari lepas 1st day period..kalau ikut tarikh tu waktu subur is 11 sept 2o16

  13. Diana

    November 17, 2016 at 2:07 pm

    Mcm sy dtg period 30oct last period 04nov..mf lah sy bab mcm nie mmg tak arif..boleh tahu wktu subur sy bila yea…

  14. elly

    January 12, 2017 at 11:21 pm

    Sy period 30/12/2016-4/1/2017..blew waktu kesuburan sy yew..mohon pencerahan sbb sy rancang untk pregnant..

  15. elly

    January 12, 2017 at 11:23 pm

    Sy period 30/12/16-4/1/17..blew waktu subur sy??

  16. Kas

    January 21, 2017 at 12:35 am

    Period saya 10 Jan 17 sampai 13 Jan 17 macam mana nk kira subur

  17. Nurafiqah

    January 26, 2017 at 10:03 pm

    Salam nak tnya mcm mna nk kira wktu subur saya
    Saya period tngl 17.01.2017 hingga 21.01.2017…
    Bln lalu saya period tngl 17.12.2016-23.12.2016
    Dan yg bln nie kn saya lewat 3 hri…biasanya sya setiap bln msti 28 hari atau 27 hri…dan yg ini sya 31 hri sbb sdh lewat 3 hari..so mcm mna kira waktu subur saya?

  18. ika

    April 12, 2017 at 4:50 am

    salam . name sye ika. sye period tanggal 2/4/2017 hingga 6/4/2017. dan pade 11/4/2017 dan 12/4/2017 sye telah bersetubuh dgan suami sye. boleh sye tahu bile waktu subur sye? sye tidak arif dlm pengiraan waktu subur.

  19. Syakirah

    May 5, 2017 at 3:57 pm

    Salam sya ira dtg period pda 21 hb mac sehingga 29 hb mac dan terbaru 28 hb 4 – 6 hb 5..blakah waktu sbur sya ye..tq

  20. amira

    May 19, 2017 at 10:13 am

    salam,sye miera sye nk tye”saya period 6hb smpai 13hb,tetapi dlm stiap bulan period xsme tarikh,mcm mne nk thu waktu subur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top