Famili

Jual Alat Solek & Costume Party, Kedai Ni Buat Anak Anda Jadi Hantu Kak Limah Yang ‘Real’

Pernah tak anda sekeluarga diundang ke mana-mana party bertema? Tak kisahlah dinner, birthday atau reunion party sekalipun. Seronok kalau dapat pergi party dengan anak-anak. Boleh melaram! Wee..

Fairy Tale, Arabian, Halloween, Bollywood dan macam-macam temalah! Sampai pening fikir nak pakaikan costume apa untuk anak. Sebenarnya ada satu kedai ni yang jual alat solek dan costume khas untuk ke party macam tu tau.

S&J Co. juga jual alat solek dan costume party. bukan cenderahati saja!

Haa.. Kat sinilah. Selalu admin datang sini untuk beli cenderahati saja. Kali ni baru tahu yang S&J Co. turut menjual alat solek dan costume khas untuk ke party. Macam-macam costume karakter yang mereka jual. Bestnya!

Antara costume yang ada seperti set prop lanun, drakula, dan elf. Dewasa ada, kanak-kanak pun ada. Kalau nak anak tampil comel ke party, kami cadangkan anda ambil set costume untuk kanak-kanak seperti duyung, Elsa daripada animasi Frozen, ahli sihir dan lain-lain. Confirm anak anda yang paling menyerlah nanti!

Banyak pilihan Funny Mask, pasti anda rambang mata

Siapa yang suka pakai topeng ke party, memang pilihan tepat untuk anda datang ke S&J Co.. Mereka ada jual pelbagai jenis Funny Mask. Kalau nak buat prank untuk keluarga atau kawan-kawan dengan topeng ni pun boleh. Nakal eh!

Set alat solek istimewa untuk ke party. nak jadi hantu kak limah pun boleh

Di S&J Co., anda boleh dapatkan Special Makeup Set untuk ke party. Nak jadi badut, zombie, drakula, Hantu Kak Limah, semua boleh. Serius, anda akan nampak real jika menggunakannya! Boleh solek anak anda sekali. Entah-entah, tengok anak sendiri pun takut nanti.

Kalau nak senang, terus ambil Costume Package ni. Semuanya dah tersedia. Memang lengkap dan sempurna. Anda sekeluarga akan nampak lain daripada yang lain di party nanti. Pasti semua terkejut sampai nak pengsan!

Promosi Beli 5 Percuma 1. rugi kalau tak ambil peluang ni!

Untuk pengetahuan anda, S&J Co. sedang membuat promosi hebat iaitu Promosi Beli 5 Percuma 1! Promosi ini untuk party mask (tidak termasuk masquarade mask), set makeup dan props cosplay party. Memang berbaloi!

Take note! Promosi Beli 5 Percuma 1 di S&J Co. ni bermula pada 21 September 2018 hingga 31 Oktober 2018. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan. Jangan sampai terlepas okay?

Jom rancang party yang lebih happening dengan barangan S&J Co.

Banyaknya barangan yang dijual. Ada promosi pula tu. Anda sekeluarga pasti puas hati kalau datang ke S&J Co. Ramai pelanggan yang datang dan beri feedback yang bagus. Boleh rancang untuk buat party dengan keluarga dan kawan-kawan lepas ni. Pasti meriah!

Cuba tengok video di bawah. Memang terpukau dengan aneka barangan di S&J Co. Bila tengok, rasa tak sabar pula nak buat party dengan keluarga dan kawan-kawan. Yay!

Kalau anda nak info tambahan tentang alat solek, costume party dan sebagainya, boleh like dan follow Facebook Page S&J Co. ini ya. Kami pun nak singgah S&J Co. kejap lagi untuk dapatkan promosi gempak tu. Let’s go to the party!

Yang Popular

To Top