Famili

Jangan Beli Sebarangan Produk Kalau Tak Nak Kulit Rosak! 5 Krim Ini Bantu Pelihara Kulit Anda..

Kulit wajah yang bersih dan terjaga sememangnya menjadi idaman sesiapa sahaja tak kira lelaki mahupun wanita. Tapi apa yang anda perlu tahu ialah kulit wajah kita tidak sama dan memerlukan krim yang berbeza bergantung kepada keadaan kulit kita ini termasuklah pola aktiviti yang kita lalui saban hari.

VPROVE Cream Expert merupakan krim yang telah di rumus khas mengikut jenis kulit yang berbeza bagi merealisasikan impian wanita dan lelaki di luar sana yang inginkan kulit bersih dan bebas dari sebarang cela.

Bayangkanlah artis Korea Park Bo Gum pun pakai VPROVE Cream Expert untuk pelihara kecantikan kulit dia. Didatangkan dalam satu series ini 5 jenis Krim yang jadi kegilaan ramai pengguna di luar sana.

1. Rhodia Power cream

Kalau anda semua nak tahu Rhodia Power Cream ni dirumus khas untuk anda yang aktif bekerja di dalam dan diluar diluar office. Ye la! Bila dah perubahan suhu dari sejuk ke panas memang sah-sah la kulit tu akan rosak. Nak-nak pulak bagi mereka yang kerja di kawasan lapangan, anda memang perlu dapatkan dan lihat sendiri keberkesanan krim ini.

2. Rose Veil Cream

Rose Veil Cream ni pulak merupakan krim yang dirumus khas dari ekstrak bunga ros.  Selain, dapat mencerahkan ianya juga dapat menyekatakan tona kulit wajah. Bau krim ni sangat lembut. Teksturnya pown sangat ringan dan tidak berminyak. So, bagi anda yang ada masalah kulit wajah tak sekata tu, boleh cuba produk ni. Highly recommended!

3. Oil Paper Cream

Krim ini khas untuk  anda yang ada kulit berminyak. Fungsi krim ni untuk serap minyak. Jadi lepas nie tak de dah la kulit yang berkilat ala-ala kertas minyak tu sebaliknya, kulit anda akan kekal matte tapi masih lagi lembap. Jangan risau krim ni tak sumbat liang pori kulit anda jadi tak perlu buat deep cleansing.

4. Dust Defense Cream

Ha! Krim ni memang sesuai untuk semua jenis kulit sebab ianya menghalang debu dan habuk daripada menyumbat liang roma kulit anda. Dengan kesibukkan jalan raya, orang bakar sampah sana sini memang berhabuk dan berdebu lah udara kita. Jadi kulit kita pun kena ada protection la kan? Sebab ni lah mereka hasilkan Dust Defense Cream. Nak bantu anda jaga kulit wajah anda.

5. Peptide Lifting Cream

Biasalah semakin hari kita semakin di mamah usia kan? Makin tua! Normal sangat kalau ada kedutan di wajah. Ye la Kolagen yang dihasilkan oleh kulit pun dah makin berkurangan. Kini dengan adanya Peptide Lifting Cream anda tak perlu la nak pergi suntik sana-suntik sini, membazir tau! Peptide Lifting Cream ni akan bantu untuk enhance kan lagi keanjalan kulit wajah anda.  Hanya dengan beberapa sapuan sahaja.  Hebatkan?

Apa pun anda kena tahu yang VPROVE Cream Expert adalah krim yang dirumus khas oleh dermatologist. Jadi ianya ialah long term benefit dan bersifat natural. Jangan bimbang jika berlaku sebarang alahan dan anda dapati krim tersebut tidak sesuai digunakan, VPROVE Cream Expert akan pulangkan wang anda.

Anda boleh dapatkan krim ni di laman web rasmi mereka iaitu BEAUTYSTALL atau anda boleh singgah di mana-mana cawangan Watsons yang terpilih. Tak pun boleh beli melalui Watsons online portal.

 Facebook VPROVE Cream Expert

 BEAUTYSTALL Malaysia

 Watsons Online

Yang Popular

To Top