Pilihan Editor

3 Lagu Ni Ceriakan Suasana Anda! Best Dengar Guna Headphone! Lagi Power Bila Guna Panasonic HTX80

0
reads

Tidak kira lelaki mahupun wanita tubuh badan kita memerlukan rehat setelah seharian penat bekerja. Muzik adalah antara cara terbaik untuk merehatkan minda dan tubuh badan. Bahkan ada kajian yang mengatakan bahawa muzik mampu mempengaruhi mood seseorang individu.

Banyak orang berpendapat orang yang dengar lagu jiwang ni mesti tengah bersedih ataupun rasa sunyi. Kalau dengar lagu yang ceria macam How To Speak Japanese, Chicken Attack & Chicken Yodeling confirm korang akan rasa nak ketawa dan ceria. Jadi pilih muzik yang kena dengan minda dan aktiviti yang anda nak lakukan.

BARU & POWER! HTX80 JANJI KEPUASAN…

Nak bagi umphhh dan power muzik yang anda suka dengar apa kata anda cuba guna Panasonic HTX80 Headphone. Panasonic HTX80 menjanjikan pengalaman muzik yang lebih terperinci. Bayangkanlah bunyi yang dihasilkan sangat jelas disamping, mampu memberikan perasaan teruja kepada penggunanya.

REKAAN TERKINI DENGAN WARNA MENARIK!

Dihasilkan dengan begitu teliti, Panasonic HTX80 sebenarnya merupakan wireless headphone dengan design terkini dan mantap. Tidak terlalu besar atau kecil menjadikan ia cukup sesuai digunakan bukan sahaja untuk bekerja malahan untuk bersantai tengok movie, drama dan muzik video. Ada 4 pilihan warna  iaitu beige (-C), kelabu (-H), hitam(-K) dan merah(-R).

SOUND SYSTEM TERBAIK! TERUJA OIT…

Panasonic HTX80 ni kalau anda nak guna masa buat aktiviti riadah macam jogging dan yoga pun boleh je. Ianya tak berat pun. Bergaya pulak tu. Jadi tak rugi beli. Nanti boleh bagi suami pinjam kalau dia main Mobile Legend. Taklah bising Enemy has being slayed’.

HARGA BERPATUTAN! BERBALOI-BALOI!

Sempena pelancaran Panasonic HTX80, Panasonic berikan anda tawaran hebat. Dengan Harga RM 699 anda akan terima headphone anda dalam Valentine Box istimewa dengan 3 hadiah percuma. Bukan biasa-biasa hadiahnya… Panasonic Headphone Stainless steel Mug Thermal, Headphone Pouch & USB Flash Drive.

Promo ni sah dari 25 Januari sehingga 28Februari nanti. Jadi kalau nak dapatkan Panasonic HTX80 Headphone  full package, cepat-cepat kunjungi outlet Panasonic sekarang jugak. Highly recommended produk ni! Berbaloi sangat dengan jumlah duit yang anda dah laburkan.

Lebih menarik 100 pelanggan pertama yang guna promo code 100PANA0218 akan dapat potongan harga sebanyak Rm 100. Jadi jom cepat-cepat grab Panasonic HTX80 anda sekarang jugak. Apa-apa pun thumbs up untuk  Panasonic HTX80 Headphone yang cukup power!!

>>>Klik sini untuk beli

Yang Popular

To Top