Deko & Hias

Tahniah Awak! Pengubahsuaian Yang Memang Awesome! #UbahMyHome Realisasikan Impian Anda..❤

0
reads

Ah! Kelirunya nak hias rumah.. Walaupun sibuk bekerja namun, setiap suri rumah mesti nak rumah yang selesakan? Admin pun sama jugak! Ada orang kata pemilihan warna dan perabot memainkan peranan penting dalam merealisasikan impian tersebut.Tapi betul ka macam tu?

Pening betulkan bila sampai bab nak hias rumah ni? Jadi dengan besar hatinya Colourland telah merealisasikan impian seorang suri rumah yang nak renovate bilik tidur mak dan ayahnya melalui program #UbahMyHome. Bestkan?Semuanya #UbahMyhome yang buatkan! Jom kita tengok transformation yang superb gila tu!

SEMUANYA BERUBAH DALAM SEKELIP MATA!  MANTAPNYA!

HAPPYNYA PEMENANG KITA! MEMANG BEST LA LEPAS NI DAH DAPAT BILIK TIDUR BARU UNTUK MAK & AYAHNYA..❤

Tengok tu! Segala-galanya ditukar kepada yang baru. Wah! Bestnya pemenang kita ni! Apa-apa pun tahniah kepada pemenang kita Puan Atiza. Tak lupa juga kepada penaja-penaja program #UbahMyHome yang sporting habis kerana sudi taja macam-macam perkakasan dan peralatan rumah termasuklah perabot dan sebagainya. Tukar semua la katakan.. Dari meja, kerusi, cat, kain langsir, katil, lantai , air purifier termasuklah lampu sampailah bilik mak dan Ayah pemenang kita ni totally berubah wajah.

Rancangan yang dihostkan oleh Jason Phang ini menggunakan dua bahasa serta turut dibantu oleh Stephanie Low sebagai penasihat hiasan rumah

Program #UbahMyHome ni special sangatkan! Seluruh bilik dah berubah hanya dalam tempoh dua minggu sahaja. Memang  totally nampak different dan Awesomelah bilik tidur mak dan ayah Puan Atiza! Macam tak percayakan? Tapi inilah perubahan yang team #UbahMyHome dah buat untuk rumah pemenang contest anjuran Colourland ni.

THANKS YOU ALL! INILAH PENAJA BERSAMA PROGRAM #UBAHMYHOME!

 

​Ribuan terima ​kasih kepada semua penaja-penaja perabot serta interior designer (Steph Low dari Yong Studio Sdn Bhd)

Tak dilupakan juga, penaja utama kita Colourland yang akan mewarnai kehidupan anda.

Wah! Tahniah buat keseluruhan Team #UbahMyHome dan juga pemenang. Ops! Sebelum terlupa terima kasih kepada penaja-penaja program #UbahMyHome yang memang sempoi sangat. Terbaik la katakan! So, kalau anda nak tukar angin baru dan nak buat perubahan boleh la klik dekat dkt bawah ni untuk dapatkan bantuan-bantuan pakar. 

  1. Cat – www.colourland.com.my
  2. Lantai – ​www.floordepot.com.my
  3. ​Langsir – www.baagus.com
  4. ​Sofa – www.zolano.com
  5. Bed Linen – www.akemihome.com
  6. Mattress – www.natura.com.my
  7. Sockets & Switches – www.schneider-electric.com.my
  8. Jam Dinding – www.adtime.com.my
  9. Air-Conditionerwww.sharp.com.my
  10. Ceiling Fan – ​www.milux.com.my
  11. Tower Fan- ​www.morgan.my
  12. Interior Designer – www.yongstudio.com.my

 

 

 

Yang Popular

To Top