Famili

Inginkan Kelainan Di Hari Raya? ViVO V5s Kini Dengan Warna Premium Matte Black Untuk Anda Bergaya Di Hari Raya. Wheeee!

5.6K
reads

Penantian untuk pelancaran smartphone ViVO V5s dengan warna Matte Black ini telah tiba! Korang tak perlu tunggu lama-lama untuk raya dengan telefon baru sebab hanya beberapa hari je lagi, ViVO akan mengeluarkan warna smartphone yang sangat premium untuk korang semua.

Ya, Matte Black! Yang telah dinantikan kini tiba. Memang cun sangat kalau dapat beli dan beraya dengan telefon baru. Bukan baju je baru kan? Telefon pun main peranan yang sangat penting dihari raya. Nak selfie dengan famili, kawan-kawan, saudara-mara..

Apa yang special tentang ViVO V5s Matte Black ni?

Admin pernah cerita apa keistimewaan telefon ni kan? Tapi tak apa, meh admin share lagi sekali ya. Untuk pengentahuan korang semua, memang tak rugi kalau korang dapatkan telefon ni. Kenapa? Sebab..

  • Warna Matte Black yang premium dan classy
  • 5.5 inci Full HD display, dilengkapi dengan  2.0 GHz Snapdragon
  • 625 chip dengan 4GB RAM dilengkapi support
  • ViVO V5 Plus dengan 64GB internal storage
  • Built-in 3160mAh bateri di bawah hood
  • Pengguna boleh menggunakan generasi terbaru Smart Engine management system
  • Fun touch 3.0 operating system berdasarkan Android 6.0 (seamless smooth performance)
  • Dual selfie camera setup
  • 20MP IMX376 kamera hadapan (co-engineered dengan Sony dan 8MP secondary camera yang boleh memberikan impak depth-of-field). Oleh itu,ia mampu menghasilkan foto sehebat kamera DSLR.
  • Ciri Selfie Softlight pula mampu menghasilkan efek cahaya seakan-akan studio profesional dan memberikan kesan radiant yang lebih cantik

Pehhh. Cantik gila beb! Tengok la tu, dengan design yang sangat nipis, ringan dan warna pun cantik gila tau. Biasanya kita beli smartphone warna hitam biasa je kan? Kali ni, dengan kelainan yang sangat sexy. ViVO V5s mengeluarkan Matte Black. Admin tak tahu lah siapa yang tak suka warna Matte Black ni, sangat rare tau!

Nampak bergaya bila pakai ViVO V5s dengan warna premium, Matte Black ni! Fuhhhh

Oh ya, bukan itu sahaja tau. Banyak lagi kelebihan smartphone ViVO V5s ni yang korang perlu tahu. Antaranya adalah Immersive audio experience iaitu AK4376 yang ada dalam ViVO V5s ini untuk Hi-Fi yang perfect!

Chipset audio ini bukan sahaja pada kualiti bunyi, malah ia juga menawarkan prestasi terbaik sebagai DAC padat dengan headphone amplifier for portable audio devices. Selain itu, ViVO V5s ini juga mempunyai Sleek Unibody Design di panel tepi dan hadapan dengan curved edge. Wow, memang sexy gile beb smartphone ni!

Ada pula U-shaped cover line untuk memudahkan anda untuk pegang smartphone ini dengan lebih selesa dan tak takut jatuh. Memang berbaloi untuk korang dapatkan smartphone ni! Grab cepat tau, nanti out of stock. Menyesal beb!

REBATE RM 100?! Untuk apa ni?!!! Macam best..

Anda juga boleh menukar smartphone dengan rebate RM 100 untuk model Y66, V5 dan juga V5 Plus. Wow macam mana caranya? Mudah je..

Bermula pada 1 Jun sehingga 30 Jun ini, korang semua boleh tukar telefon korang (tak kisah lah model apa sekalipun) untuk berpeluang mendapatkan rebate segera yang bernilai RM 100 untuk setiap pembelian Y66, V5 dan V5 Plus.

Oh ya, bukan itu sahaja, anda juga layak untuk memiliki ViVO V5s Plus dengan warna Matte Black ini dengan harga RM 1,599 sahaja kalau anda boleh membuktinya yang telefon anda masih berfungsi dengan baik. Boleh pergi di mana-mana cawangan ViVO Concept Store ye.

CEPATTT! Ramai-ramai grab peluang ni. Bukan selalu ada telefon Matte Black. Asyik warna sama je dengan semua orang. Kalau inginkan kelainan, ViVO V5s Matte Black Edition ini adalah jawapan yang sangat tepat!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yang Popular

To Top