Fesyen

Harga Runtuh! Murah! Kelengkapan Sukan Original! Khas Buat Anda Promosi Secara Besar Besaran.. Citta Mall Jom!❤

0
reads

Fuyoo! Harga runtuh ni! Biar betul? Murah gila.. Jualan secara-besar-besaran untuk anda semua! Jadi apa lagi anda tunggu, jom dapatkan kelengkapan sukan hari ini.. Ye lah! Harga terbaik di pasaran dan paling penting barang original! Bukan fake tau! Mana nak dapat promosi macam ni oittt! Hanya di tingkat 2, Citta Mall sahaja ye.

Apa lagi anda tunggu! Pilih apa yang anda nak.. Semua ada kot! Kasut? Baju? Botol air? Bag? Semua ada! Tapi kena cepat la sementara stock masih ada.

PELBAGAI JENAMA TERKEMUKA! HARGA MELETOP KEBABOOM! JOM SHOPPING SEKARANG!

Wow dahsyatnya! Inilah jualan gudang terhebat khas buat anda. Jadi tunggu apa lagi jom beramai-ramai singgah Citta Mall bermula dari sekarang hingga 17 September ni ye. Promosi yang bermula sejak 10 Ogos lalu, ternyata telah mendapat sambutan hangat daripada orang ramai..  Serius memang meletop giler la sale ni!Kena la set date anda untuk singgah di sini. Yeay!

KUALITI TERBAIK! PELBAGAI PILIHAN! TIADA TANDINGAN! INILAH JUALAN PALING AWESOME 

   

Memberikan anda barangan dengan kualiti terbaik dan harga termurah, anda pasti tidak akan kecewa jika singgah di sini untuk dapatkan kelengkapan sukan keperluan anda. Kenapa admin kata begitu? Sebabnya di Citta Mall, mereka berikan anda hanya yang terbaik dengan penjimatan terhebat. Jadi lepas ni nak bersukan pun dah tak jadi masalah lagi. Nak hiking hari-hari pun boleh.

WOW RAMAINYA ORANG! ADA APA TU? OH JUALAN KELENGKAPAN SUKAN ORIGINAL! TERBAIKLAH! 

Tengok la tu.. Ramai betul orang yang singgah dan shopping di sini. Macam-macam ada.. Tinggal pilih je lagi. Ada pelbagai jenama kasut terkemuka dengan fungsi yang berbeza. Bersukan bukan lagi satu masalah apabila anda mempunyai kelengkapan yang tepat dengan kualiti hebat! Aduhai.. Admin pun tergoda sebenarnya. So, set date anda dan cepat-cepat singgah ke tingkat 2, Citta Mall ye. Ingat tau sampai 17 September ni sahaja. Kalau terlepas nangis nanti!

BELI ONLINE PUN BOLEH! SIAP BOLEH DAPAT BAUCER.. TAPI ADA SYARATNYA!

Nak beli online dan dapatkan diskaun? Senang je anda hanya singgah di  Citta Mall dan beli kelengkapan sukan anda di sana sebanyak RM 100 kemudian anda akan dapat voucher untuk shopping di sportsclick.my pulak. Bestkan? Macam mana pun promo code hanya boleh digunakan semasa pembelian buat kali pertama dengan jumlah RM 100++ di sportsclick.my.. Anda boleh nikmati diskaun dari RM 10 hingga RM 50. Banyakkan? Syok gila!

Jadi tiada alasan lagi untuk anda lepaskan sale yang sedang berlangsung di tingkat 2, Citta mall dan dilaman portal sportsclick.my  sebelum 17 September tau! Kini semuanya berada dihujung jari atau anda boleh singgah terus ke tingkat 2, Citta mall, Petaling Jaya.

Yang Popular

To Top