Famili

Awas! Senheng Member’s Day Kembali Lagi.. Banyak Gila Deals Yang Awesome Dan Istimewanya Kita Ada Senheng App Tau!❤

5.6K
SHARES

Nak beli perkakasan elektrik yang baru dengan harga best? Senheng ada jawapannya. Sempena dengan Senheng Member’s Day yang ke 37 Senheng dengan julung kalinya telah melancarkan app milik mereka sendiri. Ada pelbagai kemudahan seperti E-voucher dan pelbagai promosi lain yang awesome..

DAPATKAN E-VOUCHER ANDA DAN TEBUS SEKARANG UNTUK PELBAGAI DISKAUN MENARIK!❤

Dengan adanya app Senheng ni, lebih mudah untuk anda dapatkan maklumat dan informasi terkini mengenai sebarang update promosi. Bestkan? Tambah menarik sebab melalui app Senheng yang baru dan latest ni banyak e-voucher akan diberikan untuk anda.

Tapi yang lebih menarik untuk member Senheng  anda berpeluang dapatkan voucher up to RM 2000…Banyakkan? Untunglah.. Bertuah anda..

IKUTI 6 LANGKAH MUDAH INI SENHENG APP PASTI MENJADI MILIK ANDA..

Senheng kini menggunakan pendekatan baru dalam merapatkan lagi hubungan mereka bersama anda. Kini anda boleh menikmati pelbagai promosi melalui app Senheng! Mudahkan! Lepas ni senang la anda nak dapatkan update terkini dari Senheng.

TEBUS MATA GANJARAN ANDA DAN DAPATKAN DISKAUN TERHEBAT DENGAN KAD PLUSONE !!

 

Wah! Sayang sungguh Senheng dengan anda, pelanggan setia mereka.. Siap adakan promosi secara besar-besaran dengan harga terbaik lagi. Lepas tu, siap boleh tebus mata ganjaran lagi. Untunglah mereka yang dah jadi pemegang kad PlusOne Senheng.

Tambah menarik sebab sekarang Senheng Member’s Day sedang berlangsung. Jadi Inilah peluang anda untuk nikmati lebih penjimatan dan tebus mata ganjaran anda yang banyak tu. Berbaloi-baloi kan?

PROMO BIG BANG! DISKAUN KAW-KAW! JOM SINGGAH DI SENHENG SEKARANG!

Tengok la betapa bertuahnya anda dapat shopping perkakasan rumah dengan harga yang meletop KEBABOM.. Jealous admin! Admin pun nak jadi member Senheng jugaklah. Sangatlah menguntungkan bila jadi pemegang Kad PlusOne sebab lagi banyak penjimatan dan diskaun yang boleh anda nikmati. Yeay!

Bayangkan betapa bertuahnya anda, dah la dapat harga terbaik di pasaran siap boleh minimakan penggunaan mata ganjaran anda untuk Tebus hadiah dan diskaun.

PENAT MEMBASUH! KOTORAN SUSAH TANGGAL? JOM BELI DYNAMO! TAWARAN TERBAIK..

Selaku hero atau watak utama Senheng Member’s Day kali ini, Dynamo memberikan anda penjimatan terhebat ye! Percaya atau tidak anda hanya perlu bayar Rm 15.50 untuk Dynamo power gel dan Dynamo power gel downy. Siap boleh dapat mata ganjaran lagi tau! Best sangat-sangat kan!

Jadi dari 1 Julai – 31 Ogos 2017 anda semua kena serbu Senheng untuk sama-sama menikmati Senheng Member’s Day yang dilancarkan selama dua bulan ni. Ternyata “Senheng berbeza.. Memang berbeza!”

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×