Famili

Anda Peminat & Penonton Setia SEA Games 2017? Jom Join Contest #SorakUntukMalaysia! Boleh Menang Smartphone Tau!❤

0
reads

Wah! Sejak SEA games bermula ni melekat dekat depan TV dan PC tengok SEA Games live la katakan. Kalau boleh makan pun dah tak mau ni. Dahsyat sungguh penangan SEA games kali ini. Admin faham.. Ye lah lepas 16 tahun akhirnya, Malaysia jadi tuan rumah kan? Bangga you all! Masa perasmian tu dengar lagu Negaraku berkumandang tetiba ja rasa sebak! Terharu oit! Feeling patriotik sangat masa tu..

Jadi bagi menyatakan sokongan terhadap SEA games yang ke 29, buat julung kalinya Senheng Malaysia menganjurkan contest khas buat seluruh rakyat Malaysia. Bestkan? Bukan je anda dapat enjoy layan SEA games tapi anda juga dapat menang hadiah.

SORAKAN UNTUK MALAYSIA! KEMPEN SENHENG BUKTI SOKONGAN TERHADAP SEA GAMES 2017!

Bersempena dengan SEA games kali ni Senheng siap lancarkan kempen SORAK UNTUK MALAYSIA sebagai tanda sokongan dan bukti semangat kesukanan dan cintakan negara tau! Nampak tak Senheng pun bersorak untuk SEA games kali ni.

Bagaimana nak sahut sorakan Senheng? Mudah je! Ikuti langkah-langkah di bawah

  • First: Singgah Facebook mereka dan follow.
  • Second: Tunggu post dengan #SorakUntukMalaysia pada 21 (solan ke-2) dan 26 Ogos (soalan ke-3).
  • Akhir sekali: Jawab soalan anda dan juga lupa sertakan emoji sekali tau sebagai tanda sokongan anda kepada atlet negara.

Semudah 1,2 dan 3 sahaja Vivo V5Plus, OPPO R9S dan Samsung C9Pro mungkin menjadi milik anda. Bila mula contest ni? Tak tahu pun.. Sebenarnya contest ni baru lagi.. Baru bermula pada 16 Ogos  dan bakal berakhir pada 29 Ogos. Ha! Dah terlepas soalan pertama? Jangan risau soalan yang kedua dan ketiga bakal muncul tak lama lagi seperti yang telah dijadualkan diatas. Jadi kena alertlah sikit lepas nie kot-kot ada post dengan #SorakUntukMalaysia di Facebook Senheng.. Rugi kalau tak join! Selamat berjaya!

Sempena SEA games yang ke 29 ni.. Admin nak seru anda semua untuk bagi sokongan yang kaw-kaw pada atlet negara tau! Bagi yang ada kelapangan masa, apa kata singgah di stadium dan saksikan sendiri kehebatan atlet-atlet yang bertanding. Boleh cuci mata sekali! Akhir kata majulah sukan untuk negara! Yang penting jangan lupa join contest Senheng dan berikan sorakan terbaik anda untuk negara #SorakUntukMalaysia

Klik sini untuk join contest  https://www.facebook.com/SenhengMY/

 

 

Yang Popular

To Top