Famili

Anak atau Adik Anda Ragu-Ragu & Keliru? Ekspo Pendidikan Tinggi 2017 Pasti Ada Jawapannya.. Singgah Jom❤

0
reads

Susahkan bila kita sendiri tak yakin dimana nak hantar anak-anak kita study. Pening kepala fikir tentang kualiti pengajaran, fasiliti dan macam-macamlah.. Ye la! Ibu bapa mana yang nak lihat anaknya susahkan.. kita sebagai abang-abang dengan kakak-kakak mereka pun nak yang terbaik untuk adik-adik kitakan…

Jadi sebagai ibu bapa kini, anda tak perlu risau lagi sebabnya Karnival Pendidikan Tinggi 2017 dah kembali.. Macam-macam booth ada dekat sana dan paling menarik sebab banyak gila institusi pengajian tinggi yang join karnival kali ini.. Confirm akan ada institusi pengajian tinggi yang memenuhi keperluan dan minat anak dan adik anda.

TUNGGU APA LAGI.. INILAH MASANYA UNTUK ANAK ANDA MENGORAK LANGKAH LEBIH JAUH! ❤

Ramai gila yang serbu Karnival Pendidikan Tinggi sebelum ini.. Ye la! Pelbagai bidang pengajian ditawarkan merentasi pelbagai negeri pulak tu. Bestkan?

Bukan mudah ye nak jadi insan yang berilmu.. Tambahan pulak, bila kita tak tahu bidang apa yang bersesuaian dengan personaliti dan minat anak kita betul tak?

Tapi anda tak perlu bimbang lagi sebab tak lama lagi sebab Karnival Pendidikan Tinggi 2017 ada. Ibu bapa, abang, kakak dan pelajar sendiri boleh hadir untuk dapatkan khidmat nasihat dan pendedahan mengenai bidang pengajian yang bersesuaian dengan anak mahupun adik anda.

PELBAGAI PILIHAN INSTITUSI PENGAJIAN DENGAN PERSEKITARAN YANG AWESOME..

Persekitaran pembelajaran memang penting gila betul tak? Jadi masa inilah anda sebagai ibu bapa boleh lihat sendiri institusi pengajian tinggi mana yang menawarkan perkhidmatan pengajaran dan pembelajaran terbaik di dalam mahupun di luar negara.

Apa pun yang penting institusi pengajian tersebut haruslah mampu memberikan pengalaman yang hebat kepada anak anda kan?

Dengan adanya Karnival Pendidikan Tinggi 2017 di Pusat Pameran Mid valley, Kuala Lumpur pada 19 & 20 Ogos ini maka tiada lagi dilema untuk melanjutkan pelajaran ketahap yang lebih baik.. Nak Tahu kenapa? Sebab ekspo pengajian tinggi berikan anda kesemua maklumat yang diperlukan daripada pilihan bidang pengajian yang pelbagai termasuklah permohonan biasiswa tau!

JANGAN LEPASKAN! PILIHAN PENGAJIAN MELIPUTI PELBAGAI BIDANG!

Bidang Pengajian apa je yang ada? Tertanya-tanya bukan.Banyak bidang pengajian yang ditawarkan.. Antaranya perakaunan, penerbangan, pemasaran, muzik, seni bina, kejuruteraan, kabin krew dan banyak lagi.. Kalau mention semua sampai esok pun tak habislah. Jadi anda kena datang sendiri dan berinteraksi dengan representer bagi setiap institusi pengajian tinggi yang ada. Confirm meriah nanti!

MALUMAT & PENDEDAHAN UNTUK ANDA SECARA PERCUMA..  HANYA DATANG DAN JOIN BERSAMA!!❤

Percaya tak kalau admin katakan anda akan diberikan pendedahan secara percuma mengenai personaliti dan kerjaya yang bersesuaian dengan anda termasuklah cara nak dapatkan biasiswa ye! Bestkan? Tak percaya kan? Anda boleh tengok sendiri jadual dekat bawah ni…  dan join nanti! Awesomekan?

Cakap je anda nak study dimana dan bidang apa.. Semuanya ada..  Nak hantar anak study Overseas pun boleh. Jangan risau! Ada plan pendidikan yang awesome dengan harga yang berpatutan. Jadi sebab tu lah anda perlu hadirkan diri di Karnival Pendidikan Tinggi tahun ini bersama anak anda untuk dapatkan tempat dan maklumat yang diperlukan.

Of course lah kita nak anak kita study dalam keadaan yang cukup kondusif  kan? Jadi untuk pastikan anak dan adik anda mendapat tempat terbaik dengan kualiti dan fasiliti pendidikan yang cukup superb kena lah hadirkan diri di Pusat Pameran Mid Valley, Kuala Lumpur pada  19 & 20 Ogos nanti.

 

 

 

Yang Popular

To Top