Luahan Rasa

Suami ‘Chatting’ Di Facebook Dan Laman Sembang Lucah Selepas Kahwin

Assalamualaikum,

Saya merupakan seorang isteri dan mempunyai seorang anak. Pada bulan lepas, saya ada krisis dengan suami. Suami saya seorang yang suka menonton video lucah dan porno. Kadang-kadang saya akan intai apa yang dia buat sebab dia biasa tidur lambat dalam pukul 2 hingga 3 pagi, walaupun keesokan harinya bekerja.

Saya dapat tahu dia bukan sahaja melihat bahan-bahan lucah tersebut. Malah dia juga bersembang (chat) lucah dengan perempuan lain di laman Facebook. Selama 3 tahun saya berkahwin dengan dia, baru saya tahu yang dia mempunyai akaun Facebook lain untuk bersembang dan menghantar dan bertukar-tukar gambar lucah.

Saya pun tidak tahu apa lagi yang tidak cukup untuk dia sedangkan saya masih seksi, cantik dan muda. Saya bersama dengan dia disebabkan hanya fikirkan tentang anak sahaja. Sekarang dia sudah mula berubah tetapi saya masih takut dia mengulangi kesilapan yang lalu. Semua ini berpunca dari hobi dia yang suka pada bahan-bahan lucah.

Tolonglah saya. Saya masih takut dia akan mengulangi lagi perbuatan yang cukup menjijikkan ini.

Kata carian dari Google:

sembang lucah, laman sembang lucah, chat lucah, perempuan lucah, cerita lucah facebook, laman chat lucah, sembang janda, sembang lucah com, lucah suami, chatting lucah, facebook lucah, suami suka chatting, laman chatting lucah, laman sembang 18sx, masalah suka chat lucah 2014
Previous post

Ibu mertua upah perempuan lain untuk ganggu suami aku

Next post

Bila suami masuk penjara, isteri digoda

Dhia Kamila

Dhia Kamila

Beliau ialah seorang penulis dan editor di SirapLimau.com.

2 Comments

  1. sarge sandman
    August 29, 2013 at 12:00 pm — Reply

    wassalamunalaik…saudari masalah saudari merupakan antara masalah yang agak slalu sye dgr..pde pndpt syew..saudari hrus serahkn sgalanya pde ALLAH…ye bkn mudah utk mngawal hobi jijiknye tue nmun saudari hrus brdoa dgn spnuh jiwa pd ALLAH..jgn jemu brdoa kerna itulh snjata utama ummat ISLAM…:)

  2. eyra
    February 24, 2014 at 11:53 am — Reply

    Sekali dy curang dy akan curang lagi . Percayalah .

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>