Ada benda nak luahkan?. Buat apa simpan lama-lama. Kongsi dengan kami di sini

Suami ‘Chatting’ Di Facebook Dan Laman Sembang Lucah Selepas Kahwin

suami-sembang-chat-lucah-facebook-perempuan
Sudi berkongsi?

Assalamualaikum,

Saya merupakan seorang isteri dan mempunyai seorang anak. Pada bulan lepas, saya ada krisis dengan suami. Suami saya seorang yang suka menonton video lucah dan porno. Kadang-kadang saya akan intai apa yang dia buat sebab dia biasa tidur lambat dalam pukul 2 hingga 3 pagi, walaupun keesokan harinya bekerja.

Saya dapat tahu dia bukan sahaja melihat bahan-bahan lucah tersebut. Malah dia juga bersembang (chat) lucah dengan perempuan lain di laman Facebook. Selama 3 tahun saya berkahwin dengan dia, baru saya tahu yang dia mempunyai akaun Facebook lain untuk bersembang dan menghantar dan bertukar-tukar gambar lucah.

Saya pun tidak tahu apa lagi yang tidak cukup untuk dia sedangkan saya masih seksi, cantik dan muda. Saya bersama dengan dia disebabkan hanya fikirkan tentang anak sahaja. Sekarang dia sudah mula berubah tetapi saya masih takut dia mengulangi kesilapan yang lalu. Semua ini berpunca dari hobi dia yang suka pada bahan-bahan lucah.

Tolonglah saya. Saya masih takut dia akan mengulangi lagi perbuatan yang cukup menjijikkan ini.

Kata carian dari Google:

sembang lucah, laman sembang lucah, perempuan lucah, laman chat lucah, sembang janda, chat lucah, awek sembang lucah, cerita lucah facebook, lucah suami, kisah lucah suami, suami lucah, chatting lucah, laman chatting lucah, lucah pempuan, facebook lucah
Dah habis baca, 'Share' dengan kawan:

2 comments… add one

  • wassalamunalaik…saudari masalah saudari merupakan antara masalah yang agak slalu sye dgr..pde pndpt syew..saudari hrus serahkn sgalanya pde ALLAH…ye bkn mudah utk mngawal hobi jijiknye tue nmun saudari hrus brdoa dgn spnuh jiwa pd ALLAH..jgn jemu brdoa kerna itulh snjata utama ummat ISLAM…:)

    Reply
  • Sekali dy curang dy akan curang lagi . Percayalah .

    Reply

Leave a Comment

post
Read more:
Diluah mati mak, ditelan mati ayah
Diluah mati mak, ditelan mati ayah

Assalamualaikum pembaca, Nama saya Erin (bukan nama sebenar). Saya belum berkahwin tetapi saya mempunyai seorang anak kerana kekasih saya telah...

Close