Terapi

Suami ‘Chatting’ Di Facebook Dan Laman Sembang Lucah Selepas Kahwin

Assalamualaikum,

Saya merupakan seorang isteri dan mempunyai seorang anak. Pada bulan lepas, saya ada krisis dengan suami. Suami saya seorang yang suka menonton video lucah dan porno. Kadang-kadang saya akan intai apa yang dia buat sebab dia biasa tidur lambat dalam pukul 2 hingga 3 pagi, walaupun keesokan harinya bekerja.

Saya dapat tahu dia bukan sahaja melihat bahan-bahan lucah tersebut. Malah dia juga bersembang (chat) lucah dengan perempuan lain di laman Facebook. Selama 3 tahun saya berkahwin dengan dia, baru saya tahu yang dia mempunyai akaun Facebook lain untuk bersembang dan menghantar dan bertukar-tukar gambar lucah.

Saya pun tidak tahu apa lagi yang tidak cukup untuk dia sedangkan saya masih seksi, cantik dan muda. Saya bersama dengan dia disebabkan hanya fikirkan tentang anak sahaja. Sekarang dia sudah mula berubah tetapi saya masih takut dia mengulangi kesilapan yang lalu. Semua ini berpunca dari hobi dia yang suka pada bahan-bahan lucah.

Tolonglah saya. Saya masih takut dia akan mengulangi lagi perbuatan yang cukup menjijikkan ini.

Apa yang orang cari?:

sembang lucah, laman sembang lucah, chat lucah, cerita lucah facebook, perempuan lucah, laman chat lucah, sembang janda, lucah suami, chatting lucah, suami suka chatting, facebook lucah, lucah perempuan, suami intai isteri curang, chatting lucah online, online sembang lucah, perempuan yang luncah di facebook, sembang dengan janda, Sembang lucah di chat, suami chat perempuan lain baru kahwin, tips sembang lucah
Previous post

Ibu mertua upah perempuan lain untuk ganggu suami aku

Next post

Bila suami masuk penjara, isteri digoda

Tim Terapi

Tim Terapi

Tim Terapi menerima aduan dan menulis semula luahan, rintihan dan keluhan pengadu. Kebanyakannya suami atau isteri yang mempunyai masalah dengan pasangan, dengan mertua dan juga ipar-duai.

Tim Terapi tidak cukup tangan untuk membantu mereka. Sudi-sudikanlah membaca permasalahan mereka dan berikan sedikit sokongan dan komen membina.

Jika anda seorang yang ada 'problem' dan tidak boleh simpan lagi, email kami di terapi@siraplimau.com.

Jika anda seorang 'volunteer' yang sudi memberi khidmat nasihat dan kaunseling secara percuma, juga boleh hubungi kami di volunteer@siraplimau.com

3 Comments

 1. sarge sandman
  August 29, 2013 at 12:00 pm — Reply

  wassalamunalaik…saudari masalah saudari merupakan antara masalah yang agak slalu sye dgr..pde pndpt syew..saudari hrus serahkn sgalanya pde ALLAH…ye bkn mudah utk mngawal hobi jijiknye tue nmun saudari hrus brdoa dgn spnuh jiwa pd ALLAH..jgn jemu brdoa kerna itulh snjata utama ummat ISLAM…:)

 2. eyra
  February 24, 2014 at 11:53 am — Reply

  Sekali dy curang dy akan curang lagi . Percayalah .

 3. March 1, 2014 at 12:56 pm — Reply

  Bila nafsu xdikawal mcm ni la jd nya…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>